Top
Lemberg Tour Lviv / Природні перлини Закарпаття – озеро Синевир та водоспад Шипіт

Природні перлини Закарпаття – озеро Синевир та водоспад Шипіт

per person

Це поїздка для любителів природи до найбільшого легендарного карпатського озера Синевир та до одного із найкрасивіших водоспадів Шипота. І всю дорогу Вас супроводжуватимуть неймовірні пейзажі Карпат !!!

Буквально за 3 години від Львова Ви опинитесь в самому центрі Українських Карпат – в підніжжі масиву Боржавських полонин. Тут знаходиться заповідник Шипіт з одним із найпопулярніших Карпатських водоспадів. Після прогулянки до водоспаду є можливість піднятись крісельним підйомником на гору Гемба і помилуватись краєвидами Боржавського хребта.

Далі дорога веде нас через Міжгіря до Національного природного парку. Озеро Синевир вважається однією із головних візитівок Українських Карпат. Завдяки своїй кришталево чистій воді, де добре почувається форель, його часто називають «Морським оком». Тут Ви почуєте безліч інших місцевих легенд. Саме озеро знаходиться на висоті майже тисячі метрів над рівнем моря і до нього веде дорога протяжністю 1200 м.

На території природнього парку також розташовується реабілітаційний центр для бурих ведмедів. Заїжджайте, щоб познайомитись із справжнім господарем гір !!!